Skip to content

Hi Data Engineer,

Loop voorop met DataSense!

Kom werken in de voorhoede van de IT als het gaat om data en engineering. Een uitdagende rol binnen een snelgroeiend bedrijf.

Ben je opzoek naar...

  • Een zeer goed salaris

  • Voordelen zoals een bedrijfswagen, telefoon en laptop

  • 28 dagen betaald verlof per jaar

  • Een pensioensregeling

  • Hybride werkmogelijkheden

Word Data Engineer @ DataSense

Vorig jaar zijn we genomineerd als Great Place to Work! Vanuit onze kantoren in België en Nederland staan ​​wij open om met jou kennis te maken. Een team van toegewijde consultants gespecialiseerd in end-to-end data-oplossingen staat klaar om onze klanten te ontzorgen.

De grote diversiteit aan klanten en projecten geeft ons team de mogelijkheid om opgedane kennis en inzichten met elkaar te delen. Zo zorgen wij ervoor dat onze consultants continu blijven groeien.

Door het combineren van talenten, vaardigheden, ervaringen en persoonlijke kenmerken vormen wij de perfecte teams om samen projecten te kunnen dragen.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Because Data Makes Sense

In de wereld van vandaag is data in overvloed aanwezig. De uitdaging ligt niet zozeer in het verzamelen, maar eerder in het vormgeven en integreren van data, zodat het strategische inzichten oplevert.

Het verbinden van verschillende databronnen op een centraal platform, het creeren van een gemeenschappelijke taal en je data laten spreken of zelfs voorspellen: dat is wat we doen bij DataSense.

Missie van DataSense

DataSense helpt organisaties door het creeren van strategische toegevoegde waarde die voortkomt uit hun data. Wij richten ons op projecten waarbij wij betrokken zijn van kop tot staart, waarbij ondersteuning, co-ontwikkeling en partnerschap de belangrijkste elementen zijn voor succes.

Wij begeleiden onze klanten bij het integreren van al hun databronnen in één Data Hub, het opzetten van een selfservice BI-omgeving en het toepassen van Data Analytics. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers de overstap maken naar een datagedreven organisatie en betere en snellere beslissingen nemen.

De enorme diversiteit aan opdrachtgevers en projecten geven onze medewerkers de mogelijkheid om de individuele opgedane kennis te delen. Op deze manier breiden we onze kennis uit en kunnen nieuwe inzichten worden gevormd die op hun beurt onze klanten verder helpen.

Waar wij voor staan

Verbinding, creativiteit en conversatie vormen de kern van alles wat we doen en daarom omvat ons groeiende wereldwijde team industrieën en disciplines.

Kom jij tot bloei in een stimulerende datagedreven omgeving met volop uitdagingen en kansen? Hecht je waarde aan teamspirit en ben je op zoek naar een functie in een relatief klein maar gedreven innovatief bedrijf?

Wellicht hebben wij de droombaan voor jou!

Veel training

Wij zorgen ervoor dat jij voorop blijft lopen qua kennis en kunde.

28 dagen betaald verlof

Al onze medewerkers komen in aanmerking voor 28 volledig doorbetaalde vrije dagen per jaar.

Flexible uren

Onze medewerkers kiezen welke werktijden voor hen het beste zijn.

Pensioenregeling

Voor jouw oudedag hebben wij een aantrekkelijke pensioenregeling.

Join DataSense

Kom je ook werken in de voorhoede van de IT, in een essentiële rol en dat binnen een snelgroeiende organisatie?

1. Bellen om elkaar te leren kennen

Laat onze recruiter tijdens de eerste telefonische kennismaking meer te weten komen over jou om te kijken of jij bij DataSense past. Dit is ook een kans voor jou om de eerste vragen te stellen over de functie, organisatie en projecten.

2. Kennismaking met Managing Partner

Tijdens de kennismaking met de Managing Partner wordt gekeken naar jou als persoon om te bepalen welke mogelijkheden er binnen de organisatie zijn die aansluiten op jouw wensen en behoeften.

3. Kennismaking met Consultant

Tijdens deze kennismaking gaat jouw toekomstige collega dieper in op jouw ervaring en wat je voor het team zou kunnen betekenen. Je kunt vragen verwachten over jouw kennis van zaken op zakelijk of technologisch gebied.

4. Ontvang een aanbieding

Je hebt de allerlaatste fase bereikt! Hierbij streven we ernaar om met jou samen te werken. Je ontvangt een passende aanbieding met de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarbij krijg je voldoende tijd om de aanbieding af te wegen.

Open vacatures @ DataSense

Alle vacatures van DataSense voor jou op een rijtje.

Geen open vacatures.