Skip to content

Waarom Flexso?

"Omdat ik samen met het team écht elke dag het verschil wil maken".

--> Björn Kemerink (Managing Partner)

Hi SAP Consultant,

Wees helemaal jezelf bij Flexso!

Wij stimuleren zelfontplooiing

Bij Flexso blijf je als professional evolueren dankzij uitdagende en innovatieve projecten. Er heerst een krachtige dynamiek gebaseerd op kennisdeling en hulpvaardige collega's. Bij ons sta jij als mens centraal. Stilstand is achteruitgang toch?

Houden van goed werkgeverschap

Wij zijn gedreven door ondernemingszin en teamspirit. Onze waarden en mensen vinden we belangrijker dan de cijfers en de inspirerende projecten bij gerenommeerde klanten. Die zorgen ervoor dat we elke morgen met plezier opstaan.

Bieden uitdagende projecten

Wij combineren de juiste mensen met oplossingen op maat en tillen zo SAP naar een hoger niveau. Dat blijkt uit onze boeiende projecten en ambitieuze klanten. Flexso helpt heel wat uiteenlopende bedrijven. Groot of klein, nationaal of internationaal.

Wat vind jij van...?

 • Een job met impact: je katapulteert je klanten naar de toekomst en laat hen groeien.

 • Coaching, opleidingen en genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen.

 • Een cultuur van kennisdeling, waar iedereen elkaar uitdaagt en helpt groeien.

 • Duidelijke focus op innovatie: we investeren graag in de nieuwste tools.

 • De dynamiek van een klein bedrijf en de mogelijkheden van een groot bedrijf.

 • Een open organisatie met toffe collega’s en véél feestjes. Een barbecue, hackaton of een weekendje weg zijn eerder regel dan uitzondering. Voor zover we met regels werken, dan.

Flexso

Jouw profiel als SAP Consultant @ Flexso

Als SAP Consultant ben je verantwoordelijk voor de goede implementatie van SAP-oplossingen. Je spreekt de taal van de klant en begrijpt hun noden, je kent de best practices van SAP en kan die ook uitvoeren.

Je zet kwaliteit, klantvriendelijkheid en professionaliteit voorop in elk project. Bij Flexso krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar je staat er nooit alleen voor. Je neemt initiatief en streeft ernaar om continu te verbeteren, bij te leren én je kennis te delen. Bovendien begeleid je met jouw ervaring junior collega’s en help je hen groeien.

 • Je hebt een goede kennis van één of meerdere SAP-modules en kunt goed processen uitleggen of inrichten.

 • Je denkt analytisch en conceptueel.

 • Je bent flexibelgemotiveerd en positief.

 • Je neemt initiatief, doet verbetervoorstellen en kan klanten op de juiste manier overtuigen.

 • Je bent open in je communicatie naar klanten en collega’s.

 • Je bent een teamplayer en gelooft in kennisdeling.

 • Je krijgt de kans om een leiderschapsrol op te nemen en junior collega’s te coachen.

Aan de slag bij Flexso?

Flexso, da’s één team met véél expertises. Als SAP Gold partner bouwen we mee aan de bedrijfsprocessen van morgen en willen we een pionier zijn in digitale innovatie; dat is waar we elke ochtend met volle goesting voor opstaan. En dat doen we intussen al meer dan 15 jaar.

We zijn een enthousiaste en gepassioneerde bende, gedreven door ondernemingszin en teamspirit. De blik vooruit en de voeten op de grond. Onze waarden en mensen, dat is onze kracht! Hier is iedereen helemaal zichzelf en krijg je de kans om initiatief te nemen en het verschil te maken in je rol. Bij Flexso zit je goed én op de eerste rij. Zin om mee te schrijven aan ons groeiverhaal?

Werken bij Flexso betekent Flexibiliteit, vertrouwen en van betekenis zijn!

Vacatures @ Flexso

Alle vacatures van Flexso voor jou op een rijtje.

Geen open vacatures.

Het wervingsproces in 4 stappen

1. Bellen om elkaar te leren kennen

Laat onze recruiter tijdens de eerste telefonische kennismaking meer te weten komen over jou om te kijken of jij bij Flexso past. Dit is ook een kans voor jou om de eerste vragen te stellen over de functie, organisatie en projecten.

2. Kennismaking met consultant

Tijdens deze kennismaking gaat jouw toekomstige collega dieper in op jouw ervaring en wat je voor het team zou kunnen betekenen. Je kunt vragen verwachten over jouw kennis van zaken op zakelijk of technologisch gebied.

3. Kennismaking met managing partner

Tijdens de kennismaking met de Managing Partner wordt gekeken naar jou als persoon om te bepalen welke mogelijkheden er binnen de organisatie zijn die aansluiten op jouw wensen en behoeften.

4. Aanbieding

Je hebt de allerlaatste fase bereikt! Hier streven wij er alvast naar om met jou samen te werken en ontvang je een met zorg geformuleerde aanbieding.

Kom erbij!

Alle vacatures van Flexso nog even voor jou op een rijtje.

Geen open vacatures.