Overslaan naar content

Samen staan wij sterker!

Bij GBS Gearbox Services International houden wij ons bezig met de inspectie, het onderhoud, reparatie en mogelijk de productie of revisie van versnellingsbakken. Onze oplossingen en diensten leveren wij aan de energiesector, scheepvaart, machinebouw en andere sectoren waarin versnellingsbakken een essentiële rol spelen.

Wij groeien hard en vanwege het openen van onze nieuwe fabriek in Mijdrecht zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor uiteenlopende functies.

Werken bij GBS International betekent flexibiliteit, vertrouwen en persoonlijke ontwikkeling.

GBS Gearbox Services International is een onafhankelijke serviceorganisatie die gespecialiseerd is in het onderhoud en de reparatie van versnellingsbakken van alle merken voor de industriele en maritieme sector.

Versnellingsbakken zijn vaak essentiële installaties waarbij service, snelheid en betrouwbaarheid zeer belangrijk zijn. De combinatie van de expertise van onze medewerkers met ultramoderne apparatuur en machinale bewerking stelt ons in staat een niveau van service en kwaliteit te bieden dat ongeëvenaard is.

Uitgelichte vacatures

Vanwege de openeing van onze nieuwe fabriek in Mijdrecht zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor uiteelopende vacatures.

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Verspaner bij GBS International

Hoe ben je bij GBS terecht gekomen?

Ik ben hier zes jaar geleden terecht gekomen. Ik heb toen eerst mijn opleiding afgerond en nu ben ik verspaner bij GBS. 

​Wat maakt GBS International anders dan andere bedrijven voor jou?

Ik heb natuurlijk weinig ervaring met andere bedrijven, maar wat ik bij GBS heel fijn vind is dat je heel vrij wordt gelaten in de dingen die je doet. Je krijgt een tekening, en je mag zelf weten hoe je het gaat doen.  Je mag zelf de volgorde van bewerken bepalen bijvoorbeeld. Daar wordt je heel creatief van en daardoor krijg je echt inzicht. Er is ook veel veranderd in de tijd dat ik hier ben komen werken. De hal ziet er beter uit, als ik iets bestel dan komt het ook gelijk binnen tegenwoordig, dat zijn allemaal dingen die stukken zijn verbeterd.

​Wat voor advies zou je willen meegeven aan toekomstige jonge collega's?

Je wordt wel in het diepe gegooid, dus je moet een beetje doorbijten, maar daar wordt je wel sterk van. Dus mijn advies is; hou vol, daar kom je vanzelf achter, en later zie je ook dat het nodig was om jou beter te maken.

Remote work

Good to know, our recruitment is remote-friendly and for the time being all stages in the interview process will be held remotely.

How we hire

1. Bellen om elkaar te leren kennen

Laat onze recruiter tijdens de eerste telefonische kennismaking meer te weten komen over jou om te kijken of jij bij GBS International past. Dit is ook een kans voor jou om de eerste vragen te stellen over de functie, organisatie en projecten.

2. Kennismaking met manager

Tijdens de kennismaking met jouw toekomstig manager wordt gekeken naar jou als persoon om te bepalen welke mogelijkheden er binnen GBS International zijn die aansluiten op jouw wensen en behoeften.

3. Kennismaking met collega

In deze fase bestaat er een persoonlijke match en willen we graag samenwerken. Om dit goed te kunnen doen willen we graag dieper ingaan op je ervaringen toekomstplannen.

4. Ontvang een aanbieding

Je hebt de allerlaatste fase bereikt! Hierbij streven we ernaar om met jou samen te werken. Je ontvangt een passende aanbieding met de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarbij krijg je voldoende tijd om de aanbieding af te wegen.

Uitgelichte vacatures

Vanwege de opening van onze nieuwe fabriek in Mijdrecht zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe collega's voor uiteelopende vacatures.

Data Engineer - Food For AnalyticsAntwerpen, Vlaams Gewest, Belgium
Fullstack PHP Developer - LeadinfoCapelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Integration Consultant - i8cAmsterdam, Noord-Holland, Nederland
Senior Solution ArchitectAmsterdam, Noord-Holland, Nederland