Skip to content

Hi Integration Consultant,

Laten we samen ideeën delen en nieuwe inzichten vergaren!

i8c pleit voor continu leren voor iedere medewerker vanaf de dag dat jij bij ons binnenkomt tot de dag dat je vertrekt. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen en de beste oplossingen kan leveren aan onze klanten.

Begin met het bouwen van bruggen naar core IT-systemen in complexe omgevingen met behulp van Hybrid Integration Platforms.

Waarden waar wij voor staan

Stimuleren van persoonlijke groei

Naast events, incentives en informele contactmomenten, moet het vanaf het begin af aan helemaal kloppen. Alles begint met de juiste projecten, opleidingen en opvolging. Want gelukkige consultants zijn betere consultant, dat is zeker.

Hoge flexibiliteit

Met bijna 15 jaar ervaring zijn wij een stabiele partner, die flexibel meedenkt met haar klanten. Elk project is uniek en verdient een aanpak op maat. De juiste consultant op de juiste plek, zowel qua kennis als qua persoonlijkheid.

Transparantie in bedrijf en communicatie

Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen. i8c staat voor transparantie, zowel in de communicatie naar haar klanten als medewerkers.

Geïnteresseerd in...

  • Een salaris tot €7.000 per maand afhankelijk van jouw kennis en ervaring

  • Voordelen als bedrijfwagen, verzekeringen, een telefoon en laptop

  • 27 dagen betaald verlof per jaar

  • Een bonus

  • Jaarlijks opleidingsbudget tot €3.500,- en 10 tot 20 studiedagen per jaar

  • Een pensioensregeling

  • Hybride werkmogelijkheden

  • Vast of freelance contract

Werken @ i8c

i8c is een IT dienstverlener die organisaties helpt bij het koppelen van IT-systemen en hierdoor de business efficiëntie en effectiviteit sterk verhoogd. Daarnaast streeft i8c naar een informele sfeer tussen haar medewerkers, met een gemiddelde leeftijd van circa 30 jaar. Wij investeren veel in de professionele ontwikkeling van elk individu.

Wij zijn gevestigd in de buurt van Antwerpen (België) en Amsterdam (Nederland) en onze klanten behoren voornamelijk tot de top 500 bedrijven in België en Nederland.

Missie i8c

Onze missie is om te dienen als een onafhankelijke vertrouwde kennispartner van onze klanten en leveren kwaliteitsdiensten in het Hybrid Integration Platform-domein. Wij helpen onze klanten om op een pragmatische en kosteneffectieve wijze realtime digitaal verbonden te worden.

Wij bieden onze medewerkers een loopbaan lang leertraject en moedigen hen aan om te groeien, ondersteund door een constructieve, collaboratieve en diverse cultuur met veel aandacht voor het welzijn van onze mensen.

Wij dragen bij aan de IT-gemeenschap door kennis en ervaringen te delen en aan de gemeenschap in het algemeen door gelijkheid, leren en ontwikkelen en verantwoordelijkheid voor het milieu als onze leidende waarden te gebruiken.

Binnen i8c delen wij de ondernemerszin van de Cronos Groep (moederorganisatie), namelijk een sterke focus op een eerlijke en duurzame groei.

1. Laten wij eens bellen om elkaar te leren kennen

2. Kennismaking met Managing Partner

3. Kennismaking met (lead) consultant

4. Ontvang een passende aanbieding

Werken bij i8c betekent flexibiliteit, vertrouwen en zinvolle keuzes

Join i8c

Kom je ook werken in de voorhoede van de IT, in een essentiële rol en dat binnen een snelgroeiende organisatie?

Open Positions @ i8c

Alle vacatures van i8c voor jou op een rijtje.

Geen open vacatures.