Overslaan naar content

Integration Consultant - i8c

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.750 - € 7.000 per maandDevelopment

Functieomschrijving

IoT-integratie & API Management-componenten worden toegevoegd aan de hybride integratieplatforms die we al meer dan tien jaar bij onze klanten implementeren, wat veel nieuwe uitdagende kansen creëert. Om verder aan de vraag van onze klanten te voldoen, zijn we momenteel op zoek naar IT-integratieconsultants om ons team te versterken.


Wie we zijn; i8c en Cronos!
Wij zijn i8c Nederland. Wij helpen organisaties met expertise op het gebied van integratie en API-beheer/ontwikkeling om applicaties en data veilig te integreren. Onze klanten zijn organisaties (groot en klein) met data-intensieve processen waar we een duidelijke meerwaarde bieden en digitale transitie mogelijk maken. We maken architectuurblauwdrukken, ontwerpen en realiseren cloud & hybride integratielandschappen met o.a. IBM technologie van A tot Z.

i8c is onderdeel van de Cronos Groep. De Cronos Groep is een snelgroeiende groep creatieve en innovatieve IT-bedrijven met 600+ Labels en 8000+ medewerkers in twaalf landen. Wij zijn een private organisatie en hebben een platte ondernemende organisatiestructuur met de filosofie om medewerkers veel kansen te bieden. Elk Cronos-bedrijf heeft zijn eigen expertise en positionering in de markt en voert zijn eigen merk.

I8c heeft verschillende dochterondernemingen die allemaal gespecialiseerd zijn in integratie en API-beheer. We leveren expertise met diverse technologieën, waaronder IBM, Kafka, AWS, Kubernetes, OpenShift, Red Hat en meer.

i8c at Cronos Amsterdam


                                                                                                                                                                                                              Wat we bieden:

 • Deel uitmaken van een team van experts, allemaal gericht op IBM-integratie en API-beheer.
 • Veel leer- en doorgroeimogelijkheden met o.a. kennisavonden, trainingen, hackathons, certificering, mentoren en ruim voldoende opleidingsbudget.
 • Mogelijkheden om je rol te verbreden (developer, solution architect, enterprise architect, scrum master, projectleider) en de mogelijkheid om ervaring op te doen met onze andere integratietechnologieën (o.a. Azure, Tibco, AWS) en competenties (architectuur).
 • Leuke collega's met een leuk team met evenementen om je collega's te ontmoeten.
 • Een gezonde balans tussen werk en privé.
 • Uitdagende klanten en projecten.

Vereisten

Wie zoeken wij?

 • Je hebt ervaring in diverse technische omgevingen en bent enthousiast en geïnteresseerd om je kennis in het integratiedomein verder uit te breiden.
 • Je hebt interesse in of ervaring met één van de Hybrid Integration Solutions van één van deze platformaanbieders: Axway, CA, Dell Boomi, Google, IBM, Kong, Microsoft, AWS, MuleSoft, WSO2, Tibco, Software AG,….
 • Je hebt ervaring met het werken met een moderne programmeertaal zoals Java of .NET.
 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en Engels op een professionele niveau.
 • Opleidingsniveau minimaal Bachelor.


Werken bij i8c
Bij i8c bieden we een loopbaan lang leertraject aan onze medewerkers en stimuleren wij hen om te groeien, ondersteund door een constructieve, collaboratieve en diverse cultuur, met veel aandacht voor het welzijn van onze mensen. 
i8c draagt bij aan de IT-gemeenschap door kennis en ervaringen te delen, en aan de gemeenschap in het algemeen door gelijkheid, kwalitatieve educatie en verantwoordelijkheid voor het milieu als onze leidende waarden te gebruiken.
We delen de ondernemersgeest van onze hoofdaandeelhouder (de Cronos Group) binnen ons managementteam, met een sterke focus op eerlijke en duurzame groei.


Meer weten of direct solliciteren?

Minke Goede helpt jou graag verder! Wil je bijvoorbeeld meer weten over de functie en wil je eens koffie drinken met het team, zodat je de werkvloer kunt zien, kennis kunt maken met je toekomstige collega’s en inhoudelijk vragen kunt stellen om te kijken of er een match is? Je bent van harte welkom!


Contactgegevens:

E-mail: mgoede@moveahead.nl

Whatsapp of bel: +31 (0)6-21285751

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.750 - € 7.000 per maand
Development
Development

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar