Skip to content

Psst, enthousiast over

hyperautomation?

Hyperautomation is het combineren van verschillende technologieen, zoals RPA, Machine Learning, AI, BPM en Low-Code / no-code. Hierbij is het mogelijk om complexe en langlopende processen snel en effectief te automatiseren.

Word jij enthousiast van hyperautomation en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Op dit moment hebben wij twee vacatures beschikbaar.

Ik wil aan de slag als...Ecosysteem van bedrijven

RoboRana Groep is een verzameling van bedrijven binnen de Cronos Groep. Wij richten ons op proces-optimalisatie, hyperautomation en data-insights. We helpen bedrijven om op te schalen, te innoveren en te evolueren door handmatige, repetitieve en bedrijfskritische processen te automatiseren.

Om de toekomst voor te blijven, richten we ons op geavanceerde low-code / no-code automatiseringstechnologieën in combinatie met Artificial Intelligence (AI) en Process & Data Insights. Dankzij onze multidisciplinaire en tool-agnostische aanpak ontdekt, levert en ondersteunt ons ecosysteem klanten bij het herdefiniëren van hun digitale processen.

Wij zijn onderdeel van de Cronos Groep en doen de dingen net even anders. De Cronos Groep is een ecosysteem van meer dan 700 bedrijven, 8.000 collega’s en is actief in 12 landen met een omzet van circa 1 miljard euro per jaar.

Wij werken met elkaar samen daar waar dat mogelijk is en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Allemaal experts binnen hun vakgebied, die elkaar uitdagen en scherp houden. Ondernemerschap en zelfontplooiing staan hierin centraal en samen gaan wij voor het beste resultaat.Samen staan wij sterker!

Geen open vacatures.

Het kennismakingsproces

1. Bellen om elkaar te leren kennen

Laat onze recruiter tijdens de eerste telefonische kennismaking meer te weten komen over jou om te kijken of jij bij Roborana past. Dit is ook een kans voor jou om de eerste vragen te stellen over de functie, organisatie en projecten.

2. Kennismaking met manager

Tijdens de kennismaking met jouw toekomstig manager wordt gekeken naar jou als persoon om te bepalen welke mogelijkheden er binnen Roborana zijn die aansluiten op jouw wensen en behoeften.

3. Kennismaking met Consultant

In deze fase bestaat er een persoonlijke match en willen we graag samenwerken. Om dit goed te kunnen doen willen we graag dieper ingaan op je ervaringen binnen projecten, specifieke software en toekomstplannen.

4. Ontvang een aanbieding

Je hebt de allerlaatste fase bereikt! Hierbij streven we ernaar om met jou samen te werken. Je ontvangt een passende aanbieding met de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarbij krijg je voldoende tijd om de aanbieding af te wegen.

Wat wij belangrijk vinden

Innovatie

Bij Roborana zijn wij echte procesvernieuwers en voortdurend opzoek naar de beste oplossingen met de nieuwste technologieën. Wij dagen onszelf en de klant uit om de grenzen van bestaande tools en processen te verleggen.

Betekenisvolle impact

Met het team van experts hebben we maar één doel: een betekenisvolle en krachtige impact creëren terwijl we bedrijven helpen te evolueren naar echte digitale ecosystemen.

Diversiteit en inclusiviteit

Wij houden van een werkomgeving waarin iedereen wordt gewaardeerd, gerespecteerd, gehoord en ertoe doet. Dat doen wij met een ondernemersgeest, waarbij onze persoonlijke en professionele groei voorop staat.Ik wil aan de slag als...

Join us @ RoboRana

Geen open vacatures.