Overslaan naar content

Team RED or BLUE, which one do you choose?

Seize your opportunities @ SALT CYBER SECURITY

Mijn naam is Teun Westbroek en ik ben Managing Partner bij SALT Cyber Security in Amsterdam. Wij zijn een startup en gaan keihard, daarom bieden wij prachtige ontwikkelkansen aan zowel jonge als ervaren professionals en krijg jij de kans om mee te groeien met onze organisatie.

UNLOCK your future

SALT Cyber Security is een start-up en jij krijgt dé kans om je te profileren tot een sleutelfiguur in onze jonge organisatie. Wij hebben het delen van kennis hoog in het vaandel staan en dat is ook nodig als je op de hoogte wilt en moet zijn van de laatste ontwikkelingen binnen cyber security.

Bij SALT Cyber Security krijg je de kans om je security skills verder te ontwikkelen. Wij ondersteunen je graag om EJPT, OSCP en/of andere security certificaten te behalen!

Het mooie is dat wij veel afwisseling bieden, namelijk: het ene project kan je werkzaam zijn als pentester en het volgende bijvoorbeeld als secure software developer. Uiteraard waar je eigen behoefte en ambities liggen. Een uitdagende werkomgeving waarin je zowel je passie voor software development én cyber security kunt verenigen.Om alle aspecten van cyberbeveiliging effectief te bestrijken, benadert SALT Cyber Security beveiliging vanuit drie invalshoeken: mensen, processen en technologie.

Teun Westbroek Managing Partner at SALT Cyber SecurityKies jij voor vast of freelance?

Binnen SALT Cyber Security bieden wij mogelijkheden voor zowel vaste als freelance professionals.

Kom eens kennismaken!

De koffie staat altijd klaar! Wij vertellen jou met alle plezier wie wij zijn en waar wij aan werken.

Ethical Hacking

Wij hebben ook Offensive Security Engineers in ons team, omdat wij vinden dat ethisch hacken, red teaming of penetratietesten een expertise opzich is. Het is altijd nuttig om de beveiligingsstatus door ‘vreemde’ ogen te valideren. Het echte voordeel is dat we de expertise hebben om pragmatische oplossingen te adviseren aan ontwikkelteams. Dit zijn oplossingen die het beveiligingsprobleem verminderen of terugbrengen tot een acceptabel niveau voor uw organisatie.

Met onze ethical hacker mindset halen wij meer rendement uit uw investering in een applicatieplatform, zowel in de cloud als on-premise.

Maatschappijkritische projecten

Werk aan maatschappijkritische projecten binnen complexe omgevingen en durf écht het verschil te maken.

Jezelf kunnen ontwikkelen

Wij verwachten niet dat mensen altijd naar ons toekomen met alle kennis en ervaring die benoemt zijn in onze vacatureteksten. Wij zijn opzoek naar mensen die nieuwsgierig zijn, agile kunnen denken en die verbinding centraal stellen. SALT Cyber Security biedt collega's mogelijkheden om hun vaardigheden te ontwikkelen.

Werk dat past bij jouw leven

Bij SALT Cyber Security weten we dat veel mensen een baan willen die bij hun leven past, tijd om voor hun gezin te zorgen, om te studeren of gewoon om te genieten van jouw vrije uurtjes.

Jezelf kunnen zijn

Wij willen dat iedereen goed in de wedstrijd zit. Dat begint bij onze mensen die in staat zijn om onze klanten goed te ondersteunen op de manier waar zij zich goed bij voelen. Mensen gedijen het beste op een veilige en respectvolle werkplek. Dit is waar wij voor staan en het is fundamenteel voor de ontwikkeling van onze collega's.

SECURE by design

Secure by design: dat is onze aanpak. Als DevSecOps Consultant spreken wij de taal van de Applicatie Developers en kunnen dit overbrengen naar de stakeholders en naar het team.

Wij begrijpen businessfunctionaliteiten en hebben goede ideeën om deze veilig te implementeren. Wij delen onze kennis graag met het team van onze klanten, want alleen dan kunnen we de Secure by design aanpak integraal op de applicatie-ontwikkelcyclus toepassen.

Op die manier geloven wij dat we cyber security issues eerder kunnen ontdekken en voorkomen, waardoor innovatie kan blijven groeien en nieuwe kansen gecreëerd kunnen blijven worden.

In vier stappen naar een nieuwe uitdaging

1. Bellen om elkaar te leren kennen

Laat onze recruiter tijdens de eerste telefonische kennismaking meer te weten komen over jou om te kijken of jij bij SALT Cyber Security past. Dit is ook een kans voor jou om de eerste vragen te stellen over de functie, organisatie en projecten.

2. Kennismaking met Managing Partner

Tijdens de kennismaking met de Managing Partner wordt gekeken naar jou als persoon om te bepalen welke mogelijkheden er binnen de organisatie zijn die aansluiten op jouw wensen en behoeften.

3. Kennismaking met Consultant

Tijdens deze kennismaking gaat jouw toekomstige collega dieper in op jouw ervaring en wat je voor het team zou kunnen betekenen. Je kunt vragen verwachten over jouw kennis van zaken op zakelijk of technologisch gebied.

4. Ontvang een aanbieding

Je hebt de allerlaatste fase bereikt! Hierbij streven we ernaar om met jou samen te werken. Je ontvangt een passende aanbieding met de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarbij krijg je voldoende tijd om de aanbieding af te wegen.Join SALT Cyber Security

Werken aan maatschappijkritische projecten binnen complexe omgevingen én met projecten die er echt toe doen.

Bij SALT Cyber Security ga je aan de slag in de voorhoede van Security en maak je onderdeel uit van een snel groeiende en intieme club van vakidioten.

Join SALT Cyber Security

Alle vacatures van SALT voor jou op een rijtje.

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.