Overslaan naar content

Psst... Modern Workplace Engineer, we're better together!

Bij WeKnowtice staan wij samen sterker.

Wij hebben elkaar nodig om te groeien, te evolueren en een betere versie van onszelf te worden.

Daarom wil WeKnowtice samen met jou deze reis aangaan, zodat wij elkaar verder kunnen helpen.

Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng over hoe wij dit samen met elkaar kunnen bewerktstelligen. Ons doel? Één team, één taak en samen bergen verzetten met een glimlach.

Wat is kenmerkend aan WeKnowtice?

Streven naar goed werkgeverschap en blije collega's.

Wij bouwen aan een organisatie, waarbij jij als persoon centraal staat. Zij aan zij werken wij aan uitdagende projecten. Open, betrokken, relaxed, gezellig en sociaal zijn woorden die goed bij ons passen. Bij ons is iedereen gelijk.

Kies voor groei en ontwikkeling en werk op een manier die bij jou past. Werk zowel samen als zelfstandig in een flexibele omgeving waarbij onze kracht ligt op mensen, innovatie en processen. Hier heb jij regie en helpen wij faciliteren.

Inmiddels bestaan wij circa 5 jaar en werken wij met 10 collega's aan uitdagende projecten voor uiteenlopende organisaties, zoals zorginstellingen. Onze collega's krijgen de ruimte om écht het verschil te maken.

Uitgelichte vacature

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

In 4 stappen kennismaken

1. Bellen om elkaar te leren kennen

Laat onze recruiter tijdens de eerste telefonische kennismaking meer te weten komen over jou om te kijken of jij bij WeKnowtice past. Dit is ook een kans voor jou om de eerste vragen te stellen over de functie, organisatie en projecten.

2. Persoonlijke kennismaking

Tijdens de persoonlijke kennismaking wordt gekeken naar jou als persoon om te bepalen welke mogelijkheden er binnen de organisatie zijn die aansluiten op jouw wensen en behoeften.

3. Kennismaking met Consultant

Tijdens deze kennismaking gaat jouw toekomstige collega dieper in op jouw ervaring en wat je voor het team zou kunnen betekenen. Je kunt vragen verwachten over jouw kennis van zaken op zakelijk of technologisch gebied.

4. Ontvang een aanbieding

Je hebt de allerlaatste fase bereikt! Hierbij streven we ernaar om met jou samen te werken. Je ontvangt een passende aanbieding met de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarbij krijg je voldoende tijd om de aanbieding af te wegen.

Maximiliseer jouw werkgeluk.

Innovatiegedreven projecten

Werk aan innovatiegedreven projecten binnen uitdagende omgevingen en durf écht het verschil te maken.

Jezelf kunnen ontwikkelen

Wij verwachten niet dat mensen altijd naar ons toekomen met alle kennis en ervaring die benoemt zijn in onze vacatureteksten. Wij zijn opzoek naar mensen die nieuwsgierig zijn, agile kunnen denken en die verbinding centraal stellen. WeKnowtice biedt collega's mogelijkheden om hun vaardigheden te ontwikkelen.

Werk op jouw manier

Mensen staan bij ons centraal. Ontwikkel en groei op een manier waar jij door wordt gestimuleerd. Werk samen en autonoom in een flexibele omgeving waarbij onze kracht ligt op mensen, innovaties en processen. Hier heb jij regie en helpen wij faciliteren.

Jezelf kunnen zijn

Wij willen dat iedereen goed in de wedstrijd zit. Dat begint bij onze mensen die in staat zijn om onze klanten goed te ondersteunen op de manier waar zij zich goed bij voelen. Mensen gedijen het beste op een veilige en respectvolle werkplek. Dit is waar wij voor staan en het is fundamenteel voor de ontwikkeling van onze collega's.

Join us @ WeKnowtice

You can expect to work on the front lines of innovation, a critical function in a fast-growing business.